Hier valt niets te halen

Op een vergeten bouwplaats worstelen een werkloze man, een strompelende oude vrouw en een alleenstaande moeder om te overleven. Door gebrek aan geld zijn ze veroordeeld tot deze plek, waar niets meer vanzelfsprekend is.
Hier regent het starre regels en houden schreeuwende televisiereclames hen wakker. Een eigenaardige fanfare van zingende hulpverleners, treuzelende bouwvakkers en goedbedoelende politici trekt door hun leven. Langzaam zakt iedereen steeds verder de modder in.

Een muzikale voorstelling over schaamte, dozen vol ongeopende post én hoopgevend menselijk contact.

In Nederland leeft acht procent van de gezinnen in armoede. Een op de dertien kinderen groeit er zelfs in op. Met dans, livemuziek en teksten op basis van interviews en documentair materiaal, maakt theatermaker Maarten Smit invoelbaar wat armoede in Nederland betekent.

Nieuws

Workshop zichtbaarheid voor theatermakers

WORKSHOP ZICHTBAARHEID
Theatermakers opgelet!

Ben jij benieuwd naar welke middelen en kanalen je allemaal voor handen hebt als theatermaker en hoe je met weinig tijd, maar veel betekenisvolle inhoud, kan communiceren met:

1) Je potentiële publiek
2) Programmeurs/professionele partners
3) De pers

Wat doe je zelf, wat besteed je uit en op welke manier pak je dat aan. Je wilt als maker achter je middelen staan, maar je communicatiemiddelen zijn niet alleen een verlengstuk van je voorstelling, maar een marketingmiddel. In de workshop ‘zichtbaarheid’ leer je wat jij als maker te bieden hebt ten opzichte van anderen en wat veelvoorkomende valkuilen zijn binnen de communicatie en marketing van theatermakers en gezelschappen.

Do 28 sep, 14:00 – 17:00 GRATIS

Aanmelden via: jesse@grandtheatregroningen.nl

Gepost op