Skûmbek

Alles is precies zoals je van een soap mag verwachten. De huizen zijn perfect. De inrichting komt rechtstreeks uit een interieurtijdschrift en de bewoners zal je nooit op een modeflater betrappen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Natuurlijk hebben de bewoners problemen. Maar zelfs die zijn perfect geregisseerd. Zo’n volmaakt leven is echter niet vol te houden. Langzaam raakt de boel ontregeld… De jongerenvoorstelling Skûmbek gaat over de strijd tussen aanpassen of ergens uitbreken. Doe je wat er van jou wordt verwacht of geef je gehoor aan je opwellingen?

Tryater en Theaterfestival Jonge Harten vroegen Karel Hermans en Aukje Schaafsma om een voorstelling te maken voor jongeren. Ze lieten zich inspireren door soapseries, verwachtingspatronen en sociale conventies. Samen met Eva Meijering en Mathieu Wijdeven maken zij een aansprekende en ontregelende voorstelling over de worsteling die elke puber in zijn leven meemaakt: volg ik mijn impulsen of houd ik mezelf in bedwang? Gebruik ik mijn fantasie of speel ik op safe?

Nieuws

Workshop zichtbaarheid voor theatermakers

WORKSHOP ZICHTBAARHEID
Theatermakers opgelet!

Ben jij benieuwd naar welke middelen en kanalen je allemaal voor handen hebt als theatermaker en hoe je met weinig tijd, maar veel betekenisvolle inhoud, kan communiceren met:

1) Je potentiële publiek
2) Programmeurs/professionele partners
3) De pers

Wat doe je zelf, wat besteed je uit en op welke manier pak je dat aan. Je wilt als maker achter je middelen staan, maar je communicatiemiddelen zijn niet alleen een verlengstuk van je voorstelling, maar een marketingmiddel. In de workshop ‘zichtbaarheid’ leer je wat jij als maker te bieden hebt ten opzichte van anderen en wat veelvoorkomende valkuilen zijn binnen de communicatie en marketing van theatermakers en gezelschappen.

Do 28 sep, 14:00 – 17:00 GRATIS

Aanmelden via: jesse@grandtheatregroningen.nl

Gepost op