Producenten

Station Noord wordt ondersteund door We The North en Fonds Podiumkunsten

Luisa Redenbacher

Luisa Redenbacher

Luisa Redenbacher is zakelijk leider van Teddy's Last Ride en zakelijk medewerker van Theater Utrecht. Ook was ze zakelijk leider voor Into Nature.

Tracy Rutayisire

Tracy Rutayisire

Tracy Rutayisire is manager voor artiesten en events. Ook is ze creative producer en de oprichter van MCDF Agency, een agentschap voor artiesten uit heel Nederland.

Juul Huitema

Juul Huitema

Juul Huitema (1995) heeft een bachelor Theaterwetenschap (UvA) en een master Arts, Policy and Cultural Entrepreneurship (RUG). Tijdens haar master liep ze stage bij Station Noord en kwam ze in aanraking met het netwerk van makers en podiumkunst organisaties. Na het afronden van haar studie is ze als creatief producent gaan werken met theatermaker Sijas de Groot. Samen hebben zij Tussenland opgericht. Naast Tussenland werkt Juul op dit moment voor Internationaal Filmfestival Assen en Hybrid Agency.

Juul Huitema werkt samen met Sijas de Groot

Miranda Laanstra

Miranda Laanstra

Geboren in Groningen en opgetogen onder de rook van deze mooie stad kwam Miranda Laanstra bij de jeugdtheaterschool voor het eerst in aanraking met theater.
In haar studententijd begon ze met regisseren van studenten- en amateurproducties. Van de lokale dorpsvereniging, tot studenten- en studieverenigingen en de jongerentak NNTwee van het NNT. Veelal deed ze zelf de productie.
Hierna rolde ze van het ene in het ander project. Naast regisseren en produceren nam ze ook steeds meer de zakelijke leiding voor haar rekening en gaf als docent verschillende workshops waarbij ze theater inzet als middel om jongeren te bereiken.

Graag maakt ze dingen mogelijk. Met een sterk verlangen om te verbinden zoekt ze naar strategische en financiële kansen om artistieke ideeën tot leven te brengen. Het liefst doet ze dat in een directe en inhoudelijke dialoog met de maker.

Miranda Laanstra werkt samen met Sieger Baljon

Savan Huisman

Savan Huisman

Savan Huisman is werkzaam als zakelijk leider, productieleider en producent in de podiumkunsten. Ze heeft haar Bachelor of Arts behaald aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de opleiding Productie Podiumkunsten. Zij werkt vanuit een gedeelde visie op de desbetreffende inhoud. Ze gaat in haar werk altijd een verbinding aan met de maatschappij, zowel op artistiek als zakelijk gebied.

Savan werkt momenteel als zakelijk leider voor theatermaakster en choreografe Sarah Huygens Jawla. Ze focussen zich in het werk op de thema's identiteit en gender. Zij zitten momenteel in de nieuwe makersregeling van het Fonds Podiumkunsten in samenwerking met het Bijlmer Parktheater. Daarnaast werkt Savan als zakelijk leider van SERIÓÓS, een urban danstheater collectief. Hierbij zijn thema's als vrijheid en gelijkheid een vertrekpunt. Ook is zij werkzaam als productieleider en producent voor het nieuwe Friese dansgezelschap Ivgi&Greben.

Sander Koning

Sander Koning

Sander Koning (1995) is muzikant / interdisciplinair maker / creatief producent. Als onderdeel van de markante Groninger firma Het Kanaal maakt hij muziek, poëzie en voorstellingen waarin de relatie tussen mens en natuur centraal staat. Daarnaast is hij werkzaam als creatief producent binnen het productiehuis van Explore the North. In die hoedanigheid werkt hij onder andere samen met Station Noord maker Joost Oomen. Verder produceert hij muziek vanuit zijn eigen studio als forlorn hope en speelt hij in de band Vera's Charm.

Sander Koning werkt samen met Joost Oomen

Agnese Fiocchi

Agnese Fiocchi

De van oorsprong Italiaanse Agnese Fiocchi verhuisde in 2012 naar Nederland om hedendaagse dans te studeren. Haar carrière begon bij het juniorbedrijf van Club Guy & Roni, de Poetic Disasters Club (PDC). Na twee vruchtbare jaren bij de PDC heeft ze samen met haar collega's Teddy's Last Ride opgericht en de eerste stappen gezet om zelfstandig werk te creëren. In 2018 besloot Agnese zich te focussen op haar carrière 'achter de schermen' en begon haar ontwikkeling als creatief producent.
Momenteel werkt ze samen met Teddy's Last Ride als producent van het gezelschap, waarbij ze zich richt op artistieke coördinatie en contextontwikkeling. Sinds 2020 werkt ze samen met componist en percussionist Jonathan Bonny aan het maken van hun uitvoerende alter ego, JÓRMA. Ze bouwt ook bruggen met het Italiaanse culturele netwerk, in samenwerking met het theater Ferrara OFF. Ze is ook werkzaam als productieleider van MoON Productions.
Haar grootste fascinatie binnen de theaterwereld is het zoeken en verleggen van de grenzen tussen theater en andere vakgebieden zoals popmuziek, clubcultuur en mixed-media werk.

Agnese Fiocchi werkt samen met Teddy's Last Ride